dijous, 14 de febrer del 2013

LA MARXA DE LA SAL


Hem tingut l'oportunitat de gaudir a classe de  l'oscaritzada pel·lícula sobre la vida de Gandhi. Moltes de les escenes que hem vist estan documentades i a hores d'ara, gràcies a les noves tecnologies, hi tenim accès. Aquí us deixo un vídeo que deixa constància de la marxa de la sal, on Ghandi, mitjançant el seu mètode de lluita, planta cara a l'Imperi Britànic.





A més, heu estat molt atents a la història i heu estat capaços d'identificar força cites i sentències d'aquest petit home que va fer front a l'imperi més gran del món. 

7 comentaris:

Michael A. ha dit...

A més de la meva frase, m'agradaven també la primera de na Carol i la d'en Sergio. No sabia si el·legir la meva o les altres dos, però al final vaig el·legir la meva.

Anònim ha dit...

de sergio soriano:

Lo que viene ha decir mi frase esque por muchas veces que oigas una cosa y que te digan que es verdad o mentira. no tiene por que serlo sino que hasta el momento en que tu digas que es verdad o mentira, tu no tienes por que creer lo. Un ejemplo es lo de los Mayas y el fin del mundo en 2012.

Gracias adios.

carolina ha dit...

ami me an agradat lesoracions que e agafat perque fa refleccionar molt mes la primera la mes curteta jaja

Unknown ha dit...

ami me gusta la frase que he elegido yo, por que dice que el sabe lo que es vivir i morir como no violento, i quiere que la gente lo entienda i que intente ser como el...

Judith ha dit...

La meva frase vol dir que tan mateix fasis algo i finalment no et servesqui de res, o has fet i t'has sentit orgullós de fer-ho perque és important per tu, i has possat l'interés de intentar-ho.
M'agradat també l'ració de l'Edgar

jose ha dit...

Ojo por ojos, y el mundo terminará ciego / La muerte no es más que un sueño y un olvido

Val At The Lens ha dit...

"Con mi muerte lograrán tener mi cuerpo, más no mi sumisión"
Encara que amb les coses que fasca aconsegeixen matar-me , jo no m'ahuria donat per vençut fins al final